Srđan Predojević: Hrabra i simpatična prosidba!

Izvor: S media, 01.Feb.2011, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Predojević: Hrabra i simpatična prosidba!

"Zreo za veridbu" deo je specijalne emisije koji će biti emitovan 14.februara, na Dan zaljubljenih, u emisiji " Dan sa Natalijom" na Radiju S. S media portal i Natalija pitali su poznate kako su prosili ili bili prošeni.

Dan zaljubljenih, 14. februar- neki slave i raduju mu se, neki ga ignorišu a ljubav slave ostalih dana. Dok jedni kupuju poklone svojim voljenim osobama, drugi slave Svetog Trifuna na njima svojstven način jer su „strogi vernici“...

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << god, na ovaj dan širom sveta slavi se LJUBAV! Kojim parovima će ovaj dan biti životna prekretnica, čuće se 14. februara na talasima Radija S kada će odabrani hrabri momci u šouu „Zreo za veridbu“ Natalije Milosavljević zaprositi svoje devojke!

"Zreo za veridbu" Radija S

Naše poznate ličnosti ekskluzivno za S media portal otkrivaju kako su prosile, kako su bile zaprošene, šta za njih znači ljubav, i koliko su bile „zrele za veridbu“...

Srđan Predojević: Hrabra i simpatična prosidba!

- Suprugu sam veoma hrabro zaprosio i dobio sam „Da“ kao odgovor što je i bio moj cilj! Sve sam isplanirao tako da stjuardesa donese mojoj tadašnjoj devojci koja je bila u avionu prsten i cveće sa porukom: „Imaš još 20 minuta vremena da odlučiš da li ćeš se udati za mene“. Ja sam je čekao na aerodromu i kada je Mirjana izašla iz aviona, njen osmeh mi je rekao sve! Bilo je veoma lepo, simpatično i nadasve romantično.

Lepa Brena: Prsten u šampanjcu!

Inače, 14. februar ne proslavljamo jer slavimo srpske, pravoslavne praznike, ali nam je svakako svaki dan ispunjen ljubavlju!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kako su zaprošene Ivana Negativ i Goca Tržan?

Izvor: Scandal.rs, 01.Feb.2011

Poznate ličnosti ekskluzivno za S media portal otkrivaju koliko su bile «zrele za veridbu», a sve povodom istoimenog dela specijalne emisije koji će biti emitovan 14.februara, na Dan zaljubljenih, u emisiji ' Dan sa Natalijom' na Radiju S.  [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.