Razmišljate li o romantičnim putovanjima?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmišljate li o romantičnim putovanjima?

Ako već razmišljate o tom gde biste mogli da pobegnete za nadolazeći Dan zaljubljenih, ili bilo koji drugi dan kada biste rado slavili ljubav, nudimo vam nekoliko predloga.

Glavni grad Austrije jedna je od kulturnih prestonica Europe. A kako su kultura, umetnost i ljubav nekako povezane - zašto svoje ljubavno gnezdo ne saviti upravo u Beču? Arhitektura je predivna, a tu su i razni muzeji poput Muzeja istorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << umetnosti. ako pak želite da svojoj pratnji "zavirite" u glavu, zajedno se možete prošetati do muzeja Sigmunda Frojda - ko zna šta ćete tamo saznati. Ne zaboravite da uživate u finim bečkim poslasticama.

Prekrasni talijanski grad na kanalima, mesto je o kojem većina građana sveta sanja. Kanali, kapućino i most uzdaha - savršeno.

Zlatni grad Europe, takođe je prekrasan i romantičan. Dvorci, Karlov most i kuća poznatog pisca Franca Kafke neka su od mesta koje morate da posetite ako ste već u glavnom gradu Češke. Ako ne, uvek se možete smestiti u romantični hotel s pogledom na reku Vltavu i uživati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.