Otkrivamo: Evo šta današnji muškarci smatraju romantičnim!

Izvor: Svet plus, 05.Feb.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo: Evo šta današnji muškarci smatraju romantičnim!

Bliži nam se Dan zaljubljenih, a oni koji kažu da romantika ne postoji, varaju se. Ipak, ona je različito shvaćena kod muškaraca i žena.

Iznošenje smeća, spremanje kreveta i spuštanje daske na toaletu – to je ono što današnji muškarci smatraju romantičnim! Naravno, romantična večera uz sveće još uvek pali, ali čini se da pomoć u kućnim poslovima obara sve rekorde romantičnosti, otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << najnovije istraživanje.

Muškarci smatraju da je romantično i peglanje i pranje veša, kao i usisavanje kuće. Naravno, sve su to oni spremni da urade samoinicijativno i bez ženinog pitanja. Ali, najnovije istraživanje otkriva i da se tek sedam od deset muškaraca trudi da podstakne romantiku samo kad su na godišnjem odmoru.

Čini se da moderni muškarci smatraju da je za romantiku dovoljno redovno pomaganje u kućanim poslovima i pamćenje rođendana partnerke. Te stvari jesu važne, ali obe strane u vezi zaista bi trebalo da se malo više trude da održe romantični plan živim, poručuju istraživači.

U pomalo neobičnom istraživanju učestvovalo je 1.000 muškaraca, a utešno je da mnogi od njih još veruju da je važno ženi izjavljivati ljubav, otvoriti joj vrata i pridržati joj kaput. Dakle, romantika ipak nije sasvim izumrla.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.