NASA misli na zaljubljene: Pošaljite e-čestitku pravo sa Marsa

Izvor: NovaEnergija.net, 14.Feb.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA misli na zaljubljene: Pošaljite e-čestitku pravo sa Marsa

Ako ste među onima koji nisu stigli da nabave poklon za Dan zaljubljenih, a uz to želite da budete originalni, NASA se potrudila umesto vas. Postoji li išta originalnije od e-čestitke koja je stiglo pravo sa Marsa?
NASA je prikupila fotografije kratera na Marsu koji izgledaju kao srca ili smajliji i uz njih dodala nekoliko romantičnih poruka. Fotografiju možete da pošaljete mejlom kome god želite, potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << je da izaberete odgovarajuću, popunite formular, a imate i polje u kojem možete dodati svoju poruku.

Sajt je poprilično nezgodan, ali sigurni smo da NASA trenutno ima preča posla nego da brine o korisničkom iskustvu.

Evo, uputstva ako se ne snalazite. Na dnu stranice, kad pregledate sve fotografije, potrebno je da označite pod kojim rednim brojem se nalazi fotografiju koju želite i kliknete I Decided!. Zatim će vam se otvoriti formular za popunjavanje podataka. Sve čestitke pogledajte OVDE

Srećan vam Dan zaljubljenih!

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.