Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Feb.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser: „Ničim izazvan“ poziva na Double date

Tradicionalno na Dan zaljubljenih, u utorak 14. februara, bend „Ničim izazvan“ poziva beogradsku publiku na koncert Double date u Mikser House. Double date je ove godine, za razliku od prethodnih, u formatu 2+1, sa dva gostujuća benda, a evo i objašnjenja koje stiže iz grupe „Ničim izazvan“. “Do sada smo 14. februara nastupali sa Evom Braun i … The post Mikser: „Ničim izazvan“ poziva na Double date appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ničim izazvan i Nenad Peruničić rešavaju dilemu KO NAM JE UBIO RADIO?

Izvor: Story, 07.Feb.2017

Pred treći u serijalu Double Date koncerata, koje tradicionalno održavaju u Beogradu, u Mikser House-u 14. februara, NIČIM IZAZVAN su objavili novi spot za pesmu ,,KO NAM JE UBIO RADIO?"

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.