Koncert grupe Psihomodo pop i izložba Davora Gobca

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert grupe "Psihomodo pop" i izložba Davora Gobca

Rok bend "Psihomodo pop" prirediće sutra mini koncert na otvaranju retrospektivne izložbe slika njihovog frontmena Davora Gobca u Domu omladine Beograda, najavio je organizator, koncertna agencija "Long plej".

Ova četrdesetominutna svirka zagrebačkog benda biće svojevrsna najava njihovih aktivnosti tokom ove godine, s obzirom da grupa radi na novom albumu, pred leto planira novi singl, kao i niz koncerata u regionu na jesen.

"Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sindikat" 28. aprila u Beogradskoj areni

"Jinx" na Dan zaljubljenih u Domu omladine (VIDEO)

Otkazani koncerti u Centru "Sava"

Na izložbi nazvanoj "Oh Yeah!", koja će biti postavljena u Domu omladine 27. i 28. februara, Gobac će predstaviti 24 slike, koje je uradio u peridou od 1987. do 2009. godine inspirisan stripovima i pop artom.

Pevač kultnog benda, poznatog po hitovima "Ja volim samo sebe", "Frida", "Sexy magazin", "Osjećam se haj" i "Domovine sin", kao "glavne uzore" navodi Volta Diznija i Endija Vorhola, a njegove radove rok kritičar Darko Glavan (1951-2009) svojevremeno je opisao kao "urbanu naivu".

Gobac kaže da između njegovih slika i muzike "Psihomodo popa" postoji neka povezanost i energija, i da se vidi da "potiču iz istog izvora".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.