Koncert  Ivane Jordan i Big bend RTS-a u Nišu 14.febuara!

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Ivane Jordan i Big bend RTS-a u Nišu 14.febuara!

14. februara, na Dan zaljubljenih, ova umetnica i kantautorka će u pratnji BIG BEND-a RTS održati koncert u Domu vojske u Nišu, a publika će imati prilike da prisustvuje izuzetnom muzičkom užitku.
Inače, novi album Ivane Jordan nosi naziv „Moj si život“ i sniman je u studiju 6 radio Beograda. Ceo album je u aranžmanima i izvodjenju Big Bend-a i to će biti prvi put na našoj muzičkoj sceni da ovaj renomirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << orkestar objavi album sa nekim vokalnim izvodjačem i autorom.
Kao najava za novi album u toku leta objavljen je spot „Iznad oblaka“ koji je snimljen na Avali, a nedavno je na Zlatiboru snimila i spot za pesmu „Moj si život“, koji će se uskoro pojaviti.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki hit Ivane Jordan u aranžmanu Big benda RTS-a!

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014

Pesma "Svetlo koje tražim" je na novom Ivaninom albumu koji će biti objavljen u januaru mesecu. Ivana je snimila ceo album sa ovin renomiranim velikim džez orkestrom u studiju 6 radija Beograd. Ovo je inače prvi muzički projekat takve vrste na našoj muzičkoj sceni.

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.