Goca i Ivana: Romantična prosidba

Izvor: S media, 01.Feb.2011, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca i Ivana: Romantična prosidba

Poznate ličnosti ekskluzivno za S media portal otkrivaju koliko su bile «zrele za veridbu», a sve povodom istoimenog dela specijalne emisije koji će biti emitovan 14.februara, na Dan zaljubljenih, u emisiji " Dan sa Natalijom" na Radiju S.

S media portal i Natalija pitali su poznate kako su prosili ili bili prošeni. Dan zaljubljenih 14. februar, Sveti Trifun- neki ga obeležavaju i raduju mu se, drugi ga >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ignorišu a ljubav slave ostalih dana. Kojim parovima će ovaj dan biti životna prekretnica, čuće se 14. februara na talasima Radija S kada će odabrani hrabri momci u šouu „Zreo za veridbu“ Natalije Milosavljević zaprositi svoje devojke!

Ivana Peters i Goca Tržan, koleginice i drugarice iz pop voda, članice ponovo ujedinjene (al samo za koncert) grupe «Tap 011», rekle su nam uglas da se rado sećaju, tog veoma važnog trenutka u životu:

- Sećam se da me je Saša izveo na večeru u riblji restoran «Langust», sedeli smo tako i pričali o našoj budućnosti, kada je izvadio prsten, bilo je neko divno vreme napolju, mesečina, reka, bilo je vau, super, romantika... i sve ono što žena zamišlja, ali bez scene «na kolenima». Nismo pričali o braku, pre tog momenta i priznajem da me je iznenadio, rekla nam je Ivana Peters, ponosna mama male Sare.

Njena koleginica Goca Tržan Marinković, kaže da se dobro seća tog momenta kada je Ivan zaprosio:

- Bio je to 19. septembar 2006. Vratila sam se sa nekog snimanja u Kragujevcu. Došla sam kući i on je rekao, ajde idi ti istuširaj se, čekam te u krevetu. Sve sam to obavila, izašla i videla da su pogašena sva svetla, zapalio je gomilu nekih sveća i bila sam u fazonu - šta ti je? Klekao je ispred mene i upitao - da li bi volela da ceo život provedeš sa mnom? Suprotno svojim očekivanjima da ću da plačem i slinim, počela sam da skačem po kući i vičem jes! Posle sedam dana saznala sam da sam u drugom stanju!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.