Fanovi Tini Ivanović poklonili pingvina

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi Tini Ivanović poklonili pingvina

Ivanovićki stigao sertifikat da je usvojila životinju pod imenom Padž, koja boravi u švedskom zoo-vrtu

Čili Vili.
Na Dan zaljubljenih većina se trudila da onima koje voli još nekim gestom dokaže svoju ljubav. Kupovalo se cveće, bombonjere, izlazilo se na otmene večere, bilo je i prosidbi, a Tina Ivanović je dobila - pingvina. Pravog, malog pingvina.
Pevačicini >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << fanovi su uplatom Organizaciji za spas pingvina dobili potvrdu na Tinino ime o usvajanju životinjice pod imenom Padž, koji boravi u švedskom zoološkom vrtu „Boras“.
- Isprva je Zvezdan mislio da je to neki bezvezni dokument, pa je hteo da ga skloni. Ali onda je ispala knjižica sa slikama i pismom... Moji fanovi znaju da mnogo volim životinje, a još kad sam čula da je reč o humanitarnom gestu, bila sam oduševljena! - poručila je Tina.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.