FINIŠ ZA NAJSEKSI KLABERE: pronađi sebe i prijatelje, glasaj i osvoji nagradu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINIŠ ZA NAJSEKSI KLABERE: pronađi sebe i prijatelje, glasaj i osvoji nagradu

Glasanje za Najseksi klabere ulazi u završnicu i 14. februara, na Dan zaljubljenih proglašavamo pobednike i dajemo vredne nagrade. Pogledaj ko je u užem izboru, pronađi sebe, prepoznaj prijatelje, glasaj!!!

Izbor za Najseksi klabere približava se kraju. Glasaj za najseksi klaberaVaši glasovi odlučuju ko pobeđuje. Sve osobe sa pobedničke fotografije dobiće vredne nagrade koje dodeljuje fancy salon Orange zone >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << http://orangezone.rs/ koji se nalazi u Stahinjica Bana. Da biste i dalje bili seksi i imali kondiciju za ludi noćni život salon Orange vas negrađuje fitness I cardio programom i to mesec dana svakodnevnog neogranicenog koriscenja. Uz to, dobijate i Orange masažu.Dragi naši klaberi, ako to dosad još niste uradili, pogledajte koje fotke su u najužem izboru, PREPOZNAJTE SEBE ILI PRIJATELJE, GLASAJTE I OSVOJITE MAGRADE. Glasaj za najseksi klaberaNoćna patrola portala NaDlanu, prati vas i ove godine, budite u kontaktu sa nama. Nakon proglašenja Najseksi klabera 14. februara, u toku narednih nedelju dana, klaberi sa pobedničke fotografije treba da se jave redakciji portala NaDlanu za preuzimanje nagrada. Adresa je: nagrade.nadlanu@tmg.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.