Dikaprio i Rijana ponovo uhvaćeni zajedno?

Izvor: Svet, 15.Feb.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio i Rijana ponovo uhvaćeni zajedno?

Rijana i Leonardo Dikaprio uhvaćeni su na Dan zaljubljenih u Njujorku, u jednom noćnom klubu koji su napustili u ranim jutarnjim satima, pišu strani mediji.
Mnogi se pitaju šta su tu stvarno dešava kada je opšte poznato da slavni glumac obožava visoke plavuše, koje su, obično, i manekenke?
Međutim, u poslednje vreme sve su glasnija šuškanja kako se nešto dešava između njega i pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Rijane. Iako se još prošlog meseca pričalo o vrućim poljupcima na nekoliko različitih žurki, a ovo poslednje viđanje na Dan zaljubljenih dodalo je još malo ulja na vatru.
Naime, oni su uhvaćeni su u jednom njujorškom noćnom klubu, u ranim jutarnjim satima. Iako su “Up & Down” klub napustili odvojeno, očevici tvrde da kako je veče odmicalo, golupčići su sve više bili zajedno.
Izvor: Index.hr
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) Ko je zanosna plavuša koja je zavela Luisa Hamiltona?

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015, 11:52

NJUJORK - Aktuelni svetski šampion u F1 Luis Hamilton uhvaćen je kako izlazi iz jednog noćnog kluba u Njujorku sa zanosnom plavušom...Hamilton i misteriozna devojka su se zabavljali u noćnom klubu "Up and Down", a snimljeni su prilikom izlaska iz njega u ranim jutarnjim satima...Svetski mediji navode...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.