Dan Zaljubljenih - podeli i urami ljubav sa Carnexom

Izvor: Beta OMS, 13.Feb.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Zaljubljenih - podeli i urami ljubav sa Carnexom

Stiže nam 14. februar - Dan Zaljubljenih, dan kada se slavi ljubav u svim oblicima! Sa željom da ovaj dan svima ostavi u još lepšoj uspomeni, kompanija Carnex priredila je besplatno slikanje na Carnex štandu u Delta City-ju. Carnex “Podeli ljubav” štand nalaziće se u prizemlju tržnog centra Delta City. Pored besplatnog slikanja i ukusnih poklončića, svi koji se budu slikali mogu da učestvuju i u nagradnom konkursu.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Dan Zaljubljenih - podeli i urami ljubav sa Carnexom

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2015

Stiže nam 14. februar - Dan Zaljubljenih, dan kada se slavi ljubav u svim oblicima! Sa željom da ovaj dan svima ostavi u još lepšoj uspomeni, kompanija Carnex priredila je besplatno slikanje na Carnex štandu u Delta City-ju...Carnex “Podeli ljubav” štand nalaziće se u prizemlju tržnog centra...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.