DOO WOP I PETE ROCK SPREMAJU ZAJEDNIČKI PROJEKAT (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 08.Okt.2010, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOO WOP I PETE ROCK SPREMAJU ZAJEDNIČKI PROJEKAT (FREE DOWNLOAD)

Kako to zvuči kada se udruže jedan DJ(sada MC), mnogo MC-eva i jedan producent? Evo prilike da  to saznamo. U najavi je novi album Doo Wop i Pete Rock naziva ’Tango & Cash’, a sada imamo priliku da preslušamo singl ’Do Thangs’ u saradnji sa Joell Ortez.

Doo Wop je u toku ove godine predstavio mixtape naziva ’Cool Out’ na kome su se našle pesme Mary J. Blige, Nas i mnogih drugih. Tada se govorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << da je upravo taj mixtape idealan poklon za dan zaljubljenih,  jer  sadrži pesme koje bi mogle da se svide i ženskom delu publike. Pošto se pokazao kao vrsan DJ, a sada i producent i MC, Doo Wop je najavio da novi album radi u saradnji sa poznatim MC/producentom Pete Rockom. Pored ovog albuma koji će u potpunosti producirati, Pete Rock radi i na albumima poznatih imena kao što su Bishop Lamont, LL Cool J, Freddie Foxxx i mnogih drugih.
Prvi singl sa zajedničkog albuma je upravo ’Do Thangs’ koji su uradili u saradnji sa Joell Ortezom. U nastavku teksta ga možete preslušati i besplatno preuzeti.
DO THANGS ft. Joell Ortez DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.