Burleska u Brankovom za Dan zaljubljenih

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burleska u "Brankovom" za Dan zaljubljenih

Londonska burleskna lepotica Lola Mint nastupiće u utorak, na Dan zaljubljenih, na večeri pod nazivom "Kink your Valentine" u beogradskom klubu "Brankov".

Perforamans ove umetnice biće propraćen zvucima pariskog “Bistro džez tria” i ljubavnim bitovima di džej Pukija. Ova lepotica, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koja po prvi put nastupa u Beogradu, obećava vrhunski šou, a, kako kaže, veoma je srećna što će napokon posetiti i glavni grad Srbije.- Veoma sam uzbuđena što ću biti jedan od prvih izvođača iz inostrantsva koji će gostovati u novom beogradskom klubu “Brankov“. Jedva čekam da vidim reakciju publike kada vide moj performans - kaže ova umetnica iz Velike Britanije.Lolin nastup će biti propraćen svirkom “Bistro džez tria”, koji čine tri člana beogradskog sastava “Naked“. Ovi muzičari, koji su neko vreme radili u i Francuskoj, kreatori su beogradsko-pariskog džeza, specifičnog za romantične bistroe prestonice zemlje galskih petlova. Kombinacijom elektro basa, harmonike i klarineta ubacili su dodatnu energiju i dali specifičan šmek tom žanru. Uz njih će nastupiti i di džej Puki, jedan od rezidenata “Tjuba“, koji će se specijalno za ovu priliku kriti iza imena di džej “Love“. Ovaj prekaljeni znalac za gramofonima će pokazati svoj najbolji izbor iz seta sa romantičnim prizvukom. Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.