Amerikanci se venčali goli na Jamajci

Izvor: B92, 16.Feb.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci se venčali goli na Jamajci

Devet avanturistički nastrojenih parova, zakleli su se na večnu ljubav na Jamajci na Dan zaljubljenih, a jedina preokupacija oko venčanja je bila da nanesu što više kreme za sunčanje.

Na ovom po svemu neobičnom grupnom venčanju, mlade nisu imale ništa drugo do velikih buketa orhideja, kojim su skrivale svoje intimne delove tela. "Hedonism II centar" pozvao je deset parova da učestvuju u grupnoj ceremoniji venčanja na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dan zaljubljenih, a za uzvrat su dobili plaćene troškove. Jedan par odustao je dan pred ceremoniju, a ceo događaj je ovekovečen u dokumentarnom filmu.

Svi koji su bili zainteresovani morali su popuniti aplikacju sa bezbroj pitanja, među kojim je bilo i da li bi se venčali goli.

"Mi oboje volimo da radimo divlje i lude stvari," rekao je jedan par koji se venčao bez ijedne krpice na sebi.

Pored besplatne ceremonije, parovi su dobili i četiri noćenja u odmaralištu, koji se prostire na 22 hektara plaže Negril-a.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Amerikanci se vjenčali goli na Jamajci

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Feb.2012

Pojedini ljudi kada se spremaju za vjenčanje, pripreme i šta će se obući. Međutim, devet parova iz Amerike nije imalo tu brigu. Ovi avanturisti rekli su sudbonosno "Da" na Jamajci na Dan zaljubljenih, noseći samo kremu za zaštitu od sunca, poneku leptir-mašnu, veo ili ogrlicu. Ipak mlade nisu...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.