11 senzualnih ideja za Dan zaljubljenih

Izvor: B92, 09.Feb.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

11 senzualnih ideja za Dan zaljubljenih

Nikada ne možete pogrešiti ako se odlučite za maženje, masažu ili kupku. Seksi donji veš je uvek prikladan poklon. A možete i sve ovo da začinite čokoladom.

Ponedeljak ujutro, sa svojim kolegama pričate o Danu zaljubljenih. Kakav muškarac biste želeli da budete? Konzervativan koji je iznenadio svoju devojku čokoladom i skupom večerom? Dosadno. Čak i svakodnevno usputno ćaskanje sa šefom je zanimljivije od ovoga.

Možete biti muškarac koji se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kutijom čokolade, ali možete biti i onaj smeliji, koji ne mari čak i ako na kraju dobije čašu vode sasutu u lice. Odakle početi? Ako želite da je impresionirate, udovoljite joj koristeći se nekim od ovih ideja.

Duža predigra

Hajde odmah da pređemo na poentu. Kada ste poslednji put insistirali na dužoj predigri koja se nije završila penetracijom? Obično muškarci potcenjuju predigru. Ne vode računa koliko to utiče na ženu da je učini da se oseća posebno, da je pokrene da će na kraju početi da moli.

Verovatno se pitate da li ste u stanju ovo da uradite. Da! Ponekad i iščekivanje može učiniti situaciju vrelom više nego vrhunac. Zato vam predlažemo da produžite taj period neizvesnosti jer ćete i vi uživati. Ljubljenje, dodirivanje, lizanje, ujedanje, zadirkivanje, vi birate glagol tokom cele noći.

Na kraju, ako je predigra bez penetracije teško izvodljiva, pomislite da ne postoji bolji dan od ovoga za žrtvovanje. Budite sigurni da će ga pamtiti do kraja godine.

Topla kupka

Uz latice ruža i esencijalna ulja, topla kupka može prethoditi predigri. Pored toga što će zavodljivo, opustiće vašu voljenu i pripremiti je za ono što sledi. Evo nekoliko saveta da poboljšate atmosferu. Počnite od lagane, senzualne muzike, Šade na primer i upalite sveće.

Masaža

Kupite neke od ulja za masažu. Izaberite ukus po vašoj želji, banana ili čokolada, vaš izbor, bitno je da ga utrljate po telu vaše drage.

Promenite mesto

Seks na Dan zaljubljenih? Ovo ne podrazumeva promenu poza, već promenu mesta. Ukoliko igrate na sigurno, možete se odlučiti za kuhinjski sto ili stepenice. Za one smelije, tu je seks na javnom mestu.

Činjenica je da predstavlja tabu, ali zašto ponekad ne rizikujete i ne dozvolite strahu da vas spreči da budete uhvaćeni da spreči vašu zamisao ili da vaši snovi postanu stvarnost. Ponoćna šetnja kroz šumu može biti dobar izbor. Dosegnite neke nove horizonte u vašem seksualnom životu. Bićete nasmejani cele nedelje, a osmeh neće manjkati ni vašoj lepšoj polovini.

Hranite je

Maslov se nije šalio kada je rekao da fiziološke potrebe moraju prve biti zadovoljene. Zašto onda ne biste kombinovali dve kako bi zadovoljstvo bilo maksimalno? Ova ideja uključuje rast libida kroz hranu. Voće poput jagoda, dinje, jabuka ili možda čokolada, mogu samo da posluže vašoj seksi zabavi.

Vežite joj oči

Vezivanje očiju i hranjenje je postalo kliše, ipak ovoga puta sve ovo možete začiniti i zanimljivom igrom. Ponudite joj da miriše nešto poput cveća, tamjana, različitih ulja. Potrudite se da među ovim različitim mirisima bude sakriven i poklon, neki očaravajući parfem.

Vežite je

Nije reč o domino dami. Neka istraživanja su pokazala da je jedna od vodećih fantazija kod žena dominacija muškaraca. Nema ništa bolje nego kada vam se žena u potpunosti preda. Želi da joj divlje prođete kroz kosu i da oseti vaše telo celom težinom. Počnite tako što ćete joj vezati ruke za krevet.

Koristite perje

Perje ili bilo koja seksualna igračka, kojom biste je golicali po celom telu, može biti odlična ideja.

Kupite joj veš

Većina muškaraca misli da je komplikovano kupovati ženski veš. Odlučite se za seksi, lepršavi saten. Videćete, kada ga jednom bude obukla za vas, nećete biti u stanju da se suzdržite.

Seksi igrice

Ne govorimo o tvisteru. Koristite se oslikavanjem tela ili se možete odlučiti za varijantu gde bi trebalo da pogađa šta joj pišete po telu. Kazna za svaki pogrešan odgovor je pet minuta oralnog seksa, a za svaki tačan odgovor pripremite jezik za akciju.

Čokolada

Dan zaljubljenih ne bi bio toliko specijalan bez čokolade i 101 načina na koji možete da se igrate sa njom. Možete ostavljati parčiće čokolade po telu ili mazati topljenom čokoladom. Način na koji ćete je pojesti je vaš izbor.

Izazivamo vas da ove godine budete kreativniji i provokativniji, da učinite Dan zaljubljenih nezaboravnim. Da li ste u stanju to da ostvarite?

Foto: Samantha Villagran, www.sxc.hu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.