Zatvorena birališta u Iranu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2021, 22:26

Zatvorena birališta u Iranu

Glasanje na predsjedničkim izborima u Iranu je završeno, saopštila je iranska državna televizija, uz dodatak da su pojedina glasačka mjesta produžila rad za dva sata kako bi dali priliku i glasačima koji su kasnije stigli da daju svoj glas. “Glasačka mjesta su obavezna da prihvate listiće sve dok ima ljudi na biralištima,” naveli su iz ministarstva unutrašnjih poslova, prenosi Reuters.  Iranci biraju novog predsjednika među nekoliko dobro provjerenih kandidata među kojima dominiraju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Završeno glasanje na većini biračkih mjesta u Iranu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2021

TEHERAN - Glasanje na predsjedničkim izborima u Iranu završeno je na većini biračkih mjesta u zemlji, javila je iranska državna televizija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.