Vučić rekao da će Radoičić morati da se odazove pozivu organa u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Sep.2023, 18:35

Vučić rekao da će Radoičić morati da se odazove pozivu organa u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio 29. septembra da će Milan Radoičić "morati da se odazove" pozivu nadležnih državnih organa. To je prva Vučićeva reakcija nakon što je Radoičić preuzeo odgovornost za organizovanje napada u Banjskoj. "Siguran sam da organi imaju razloga da postavljaju pitanja, a da li će tužilac da ga goni i za koje krivično delo, to nije pitanje za mene. To je pitanje za tužioca i druge nadležne državne organe", rekao je Vučić. "Ako je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Radoičić neće da beži, on se time ponosi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2023

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić, koji je danas obavijestio javnost da je podnio ostavku na tu funkciju, morati da se odazove nadležnim organima, a da li će ga tužilac goniti to je pitanje za samog tužioca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.