UNS: Novinari u svetu prioritet za vakcinaciju, u Srbiji ne, Krizni štab: I novinari rizična grupa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2021, 17:45

UNS: Novinari u svetu prioritet za vakcinaciju, u Srbiji ne, Krizni štab: I novinari rizična grupa

Zemlje širom sveta prepoznale su da su novinari i drugi medijski radnici zbog prirode svog posla u većem riziku od oboljevanja od korona virusa i svrstani su u prioritetne grupe za vakcinaciju, ali u Srbiji se novinari ne navode među ciljnim grupama plana Instituta za javno zdravlje za vakcinaciju, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). UNS je pozvao Institut i Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa da novinare i druge medijske radnike stave među prioritetne...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zoran Gojković: I novinari rizična grupa, naći ćemo način da se i oni vakcinišu

Izvor: Danas, 15.Jan.2021

Član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa Zoran Gojković izjavio je danas da se razgovara o vakcinaciji novinara u Srbiji jer oni po njegovim rečima, spadaju u rizične grupe stanovništva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.