Skupština RS odložila raspravu o zahtjevu visokog predstavnika za 11. maj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Apr.2021, 12:08

Skupština RS odložila raspravu o zahtjevu visokog predstavnika za 11. maj

Skupština Republike Srpske je na sjednici u srijedu, 28. aprila, odgodila raspravu o pismu visokog predstavnika za poništavanje povelja osobama osuđenim za ratne zločine. Iako je rok za odgovor na njegov zahtjev bio kraj aprila, ta tačka dnevnog reda je pomjerena na zahtjev Kluba poslanika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i biće razmatrana u nastavku sjednice, 11. maja. Pored ove tačke dnevnog reda, odgođena je i rasprava o Inicijativi za razgovor između Republike Srpske i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poslanici NS RS Inckovo pismo ostavili za kraj

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2021

BANJALUKA - Na zahtjev Kluba poslanika SNSD-a tačke koje se odnose na inicijative za razgovor sa FBiH o mogućim rješenjima za BiH kao i pismo visokog predstavnika kojim traži oduzimanje povelja zaslužnim pojedincima i nameće kolektivnu krivicu srpskom narodu, pomjerene su na kraj dnevnog reda ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.