Saučesnik u zločinu u Štrpcima prvostepeno osuđen na 15 godina zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jan.2023, 15:01

Saučesnik u zločinu u Štrpcima prvostepeno osuđen na 15 godina zatvora

Sud Bosne i Hercegovine (BiH) prvostepeno je osudio Bobana Inđića na 15 godina zatvora za saučesništvo u otmici putnika iz voza u Štrpcima i njihovom ubistvu na području Višegrada 1993. godine. Produžen mu je pritvor, a na prvostepenu presudu dozvoljena je žalba. Inđiću se sudilo od 2015. godine zajedno s još osam osoba, ali je postupak protiv njega razdvojen jer je u Srbiji bio osuđen za izazivanje saobraćajne nesreće. Nakon što je izdržao tu kaznu, nastavljeno mu je suđenje pred Sudom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boban Inđić osuđen na 15 godina zatvora za zločine u Štrpcima

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2023

SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine osudio je Bobana Inđića na 15 godina zatvora za učešće u otmici putnika iz voza u Štrpcima i njihovom ubistvu na području Višegrada 1993. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.