Ruski napadi na jug Ukrajine, raketni udari na Krim

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2023, 16:28

Ruski napadi na jug Ukrajine, raketni udari na Krim

U novim ruskim napadima na regiju Herson na jugu Ukrajine poginula je najmanje jedna osoba, izvijestile su u nedjelju lokalne vojne vlasti, dok Rusija navodi da je njezina protuzračna odbrana oborila šest ukrajinskih dronova iznad dvije regije na zapadu i jedne na jugu zemlje. Smrtni slučaj je zabilježen u Tiahinki, gradu oko 30 kilometara sjeveroistočno od grada Hersona. Muškarac u 40-im godinama ubijen u dvorištu kuće od strane neprijateljske vatre. Berislava, grad na rijeci Dnjipro,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija kaže da je oborila šest ukrajinskih dronova na jugu i zapadu zemlje

Izvor: Danas, 01.Okt.2023

Rusija kaže da je njena protivvazdušna odbrana oborila šest ukrajinskih bespilotnih letelica iznad zapadne i južne regije, što je najnoviji u nizu napada dronovima i raketama na Rusiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.