Prvi sastanak Radne grupe za unutrašnji dijalog o Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Okt.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sastanak Radne grupe za 'unutrašnji' dijalog o Kosovu

Radna grupa za pružanje podrške unutrašnjem dijalogu o Kosovu zasedala je u Beogradu po prvi put. Predsednik tog tela koje je formirala Vlada Srbije je direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić, a pored njega, čine je i predstavnici ministarstava, Kancelarije za saradnju s civilnim društvom i Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Unutrašnji dijalog o Kosovu sve "unutrašnjiji"

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2017

Radna grupa za podršku unutrašnjem dijalogu o Kosovu održala je prvi sastanak. Dok oni razmatraju kako taj dijalog treba da se vodi, deo opozicije poručuje da su takve diskusije farsa. Stranke i pokreti koji u svojim statutima insistiraju na tzv. “patriotskoj politici” u tome neće da učestvuju....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.