Pompeo za RSE: Upozorenje Lavrovu zbog navoda o ucenjivanju glava SAD vojnika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2020, 11:35

Pompeo za RSE: Upozorenje Lavrovu zbog navoda o ucenjivanju glava SAD vojnika

Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Majk Pompeo (Mike Pompeo) izjavio je da je obavestio ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova da će „biti plaćena ogromna cena“ ukoliko se izveštaji obaveštajnih službi da je Rusija ucenila glave američkih vojnika u okviru trupa u Avganistanu pokažu istinitim. Pompeo je to naveo u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE). Sa njim je razgovarao Rej Furlong.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pompeo: Biće plaćena ogromna cijena ako su tačni izvještaji o Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020

VAŠINGTON - Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Majk Pompeo izjavio je da je obavijestio ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova da će, kako je rekao, "biti plaćena ogromna cijena" ako se pokaže da su izvještaji obavještajnih službi o tome da je Rusija ucijenila glave američkih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.