Policija u Crnoj Gori nema saznanja da je Abazoviću ugrožena bezbijednost

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020, 17:57

Policija u Crnoj Gori nema saznanja da je Abazoviću ugrožena bezbijednost

Uprava policije (UP) Crne Gore i Agencija za nacionalnu bezbjednost nemaju saznanja da je lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću, ugrožena bezbjednost, saopšteno je u utorak (24. novembra) iz UP. Policija je reagovala povodom izjave funkcionera Građanskog pokreta URA Zorana Mikića, koji je ranije danas, 24. novembra saopštio da imaju informacije da jedan regionalni kriminalni klan želi direktno da ugrozi život lidera URA, Dritana Abazovića i njegove porodice. Građanski pokret...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorska policija: Nema podataka koji ukazuju da je Abazoviću ugrožena bezbednost

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Uprava policije Crne Gore saopštila je danas povodom izjava da je predsedniku Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću ugrožena bezbednost od jednog kriminalnog klana da podaci kojima raspolažu ukazuju da takve tvrdnje nisu tačne.

Nastavak na Danas...

Nema saznanja da je Abazoviću ugrožena bezbjednost

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2020

PODGORICA - Crnogorska policija nema saznanja da je lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću ugrožena bezbjednost, a ni Agencija za nacionalnu bezbjednost ne raspolaže podacima koji na to ukazuju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.