Nova demonstracija sile MILOVE POLICIJE: Upali u kuću funkcionera Demokratskog fronta u Bijelom Polju i odveli ga BEZ NALOGA I OBJAŠNjENjA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020, 13:12

Nova demonstracija sile MILOVE POLICIJE: Upali u kuću funkcionera Demokratskog fronta u Bijelom Polju i odveli ga BEZ NALOGA I OBJAŠNjENjA (VIDEO)

Uprava policije još se nije oglasila povodom ovog hapšenja NOVO hapšenje aktivista Demokratskog fronta u Bijelom Polju. - Jutros je u Bijelom Polju u porodičnoj kući Miljana Đukića člana Demokratskog Fronta i funkcionera NSD-a upala policija bez ikakvog naloga i odmah mu stavili lisice i poveli ga u Centar bezbednosti Bijelo Polje. Na pitanje zašto je uhapšen službenici su odgovorili da će mu pojasniti u CB - saopšteno je iz Demokratskog fronta. Uprava policije još se nije oglasila povodom ovog hapšenja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je "opevao" komandira: Crnogorska policija u Bijelom Polju ponovo trenirala strogoću (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020

Funkcioner bjelopoljskog Demokratskoog fronta Miljan Đukić (48), vlasnik "Srpskog kluba", uhapšen je u četvrtak u svojoj kući u Bijelom Polju Funkcioner bjelopoljskog Demokratskoog fronta Miljan Đukić (48), vlasnik "Srpskog kluba", uhapšen je u četvrtak u svojoj kući u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.