Nema dokaza, samo saznanja o ubistvu Duška Jovanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Sep.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza, samo 'saznanja' o ubistvu Duška Jovanovića

Vrhovni i Glavni specijalni tužilac su potvrdila da su u posjedu dokumenata o rezultatima nezavisne detektivske istrage ubistva glavnog urednika Dana Duška Jovanovića, o čemu je u javnosti prvi progovorio opozicioni poslanik Koča Pavlović, ali su konstatovali da u njima nema dokaza već samo saznajanja, čiju vjerodostojnost tužilaštvo ispituje.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ubistvo Duška Jovanovića i dalje enigma

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2016, 09:03

Izveštaj privatnog detektiva pred skupštinskim odborom. Stanković i specijalni državni tužilac Milivoje Katnić saslušani su pred članovima odbora PODGORICA - Izveštaj privatnog detektiva o ubistvu glavnog i odgovornog urednika lista "Dan" Duška Jovanovića ne sadrži dokaze...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.