Najmanje 20 osoba poginulo u eksploziji u Somaliji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Mar.2021, 22:26

Najmanje 20 osoba poginulo u eksploziji u Somaliji

Najmanje 20 osoba je ubijeno, a 30 ranjeno u napadu auto bombom ispred restorana u blizini luke u glavnom gradu Somalije Mogadišu (Mogadishuu). “Do sada smo sa mjesta nesreće prevezli 20 poginulih i 30 povrijeđenih osoba”, rekao je doktor Abdulkadir Aden iz hitne pomoći, prenosi Reuters.  Eksplozija automobila pri velikoj brzini dogodila se u restoranu Luul Yemeni u blizini luke.  Somalijski državni Radio Mogadishu izvijestio je da je također došlo do uništavanja imovine i da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u Mogadišu, poginulo najmanje 10, ranjeno više od 30 osoba

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021, 00:12

Najmanje deset ljudi je poginulo, a više od 30 je ranjeno večeras u glavnom gladu Somalije Mogadišu kada je automobil pun eksploziva udario u popularni restoran, saopštila je policija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.