Ljekari se izjašnjavaju o krivici za smrt djevojčice Džene

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2023, 06:00

Ljekari se izjašnjavaju o krivici za smrt djevojčice Džene

Četvrtak: Redovna i hitna sjednice Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Na hitnoj će o sigurnosti povratnika u BiH. U Kantonalnom sudu u Sarajevu će se troje ljekara izjasniti o krivici za smrt dvoipogodišnje Džene Gadžun iz Kaknja. Svjetski je dan mira i Alchajmerove bolesti.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Suđenje za smrt djevojčice Džene Gadžun, liječnica rekla da se ne osjeća krivom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2023

Liječnica Nina Jovanović je pred Kantonalnim sudom u Sarajevu izjavila da se ne osjeća krivom za smrt dvoipogodišnje Džene Gadžun, koja je preminula 14. novembra 2021. godine, nakon rutinskog operativnog zahvata na očnom kapku. Prvooptuženi, liječnik Suad Rožajac nije prisustvovao ročištu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.