Dvije osobe uhapšene zbog napada na portal Radiosarajevo.ba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Sep.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvije osobe uhapšene zbog napada na portal Radiosarajevo.ba

Dvije osobe su uhapšene nakon napada grupe ljudi koji se predstavljaju kao navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, na redakciju i uredništvo bosanskohercegovačkog portala Radiosarajevo.ba, prenosi novinska agencija Fena.  "Dvije osobe osumnjičene za izvršenje ovog krivičnog djela uhapšene su u petak 23.15 sati od strane policijskih službenika MUP-a KS", potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba ministar unutrašnjih poslova KS Admir Katica.  Dodao je da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uhapšena dvojica zbog napada na portal Radio Sarajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2019

SARAJEVO - Dvije osobe su uhapšene nakon napada grupe huligana koji se predstavljaju kao navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, na redakciju i uredništvo portala Radiosarajevo.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.