Divljačko iživljavanje pripadnika SAJ-a nad funkcionerima Opštine Budva: Bivšeg predsednika PREBILI i BACILI NIZ STEPENICE! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020, 11:26

Divljačko iživljavanje pripadnika SAJ-a nad funkcionerima Opštine Budva: Bivšeg predsednika PREBILI i BACILI NIZ STEPENICE! (FOTO)

Trenutno se nalazi se u budvanskom Domu zdravlja sa ozbiljnim povredama kičme SPECIJALNA antiteroristička jedinica nasilno je upala u prostorije Opštine Budva i brutalno primenivši silu i otpočela hapšenja više funkcionera. Policija je uhapsila predsednika opštine Budva Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine (SO) Budva Krsta Radović ispred zgrade Opštine. Uhapšen je i sekretar za investicije Mladen Mikijelj, kao i sin i brat Marka Carevića. Više o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << možete pročitati KLIKOM OVDE.Pročitajte još: Nemile scene u Crnoj Gori: Policija bije građane - SNIMAK IZ ZGRADE SO BUDVA (VIDEO) U napadu SAJ-a, teško je povređen i Đorđe Vujović, bivši predsednik SO Budva i aktuelni savetnik predsednika opštine. Kako se saznaje, Vujović je pribijen i bačen sa stepeništa. Pročitajte još: Prvi snimci brutalnog hapšenja: Pogledajte kako Milova policija u Budvi DEMONSTRIRA SILU (VIDEO) Trenutno se nalazi se u budvanskom Domu zdravlja sa ozbiljnim povredama kičme, prenosi portal In4s.net.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.