Deca pozvana kao svedoci protiv majke zbog diskreditacije ruske vojske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2023, 16:16

Deca pozvana kao svedoci protiv majke zbog 'diskreditacije ruske vojske'

Devetogodišnja devojčica i njen desetogodišnji brat pozvani su kao svedoci u krivičnom postupku protiv njihove majke nakon što je optužena da je više puta "diskreditovala" rusku vojsku. Kako piše agencija Asošijejted pres (AP), Lidiju Prudovskaju i njeno dvoje dece pozvali su u petak, 28. jula, istražitelji u severnom ruskom regionu Arhangelsk da daju iskaz u tom slučaju. Prudovskaja se ranije suočila sa administrativnim tužbama zbog sličnih optužbi nakon što je delila antiratne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Deca pozvana kao svedoci protiv majke zbog ‘diskreditacije ruske vojske’

Izvor: Danas, 29.Jul.2023

Devetogodišnja devojčica i njen desetogodišnji brat pozvani su kao svedoci u krivičnom postupku protiv njihove majke nakon što je optužena da je više puta "diskreditovala" rusku vojsku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.