Zvanični podaci: Dve žrtve korone u Nišu, ukupno sedam u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2020, 16:36

Zvanični podaci: Dve žrtve korone u Nišu, ukupno sedam u Srbiji

U poslednja 24 sata u Srbiji je zvanično još sedam osoba preminulo od posledica koronavirusa, a dve žrtve su preminule u niškom KC, saopštavaju nadležni. U niškim kovid bolnicama nalazi se 268 pacijenata, a kod njih 106 je potvrđeno prisutvo korona virusa, dok ih je u Leskovcu 39.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus su testirane 10.033 osobe, a registrovano je 299 novoobolelih, što je u rangu ovonedeljnih brojki.

Na respiratorima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 120 pacijenata. U Srbiji su od početka epidemije potvrđena ukupno 27.332 slučaja infekcije. Ukupno su 3.224 osobe hospitalizovane. Procenat smrtnosti je 2,27 odsto - pokazuju podaci nadležnih.

Danas do 15 sati u Srbiji je testirano ukupno 723.137 osoba, koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja. Zvanični broj preminulih sada je 621.

U kovid objektima Kliničkog centra Niš, hospitalizovano je ukupno 268 pacijenata. Kod 106 pacijenata je potvrđeno prisustvo korone, a među njima je i dvoje dece.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo - saopštavaju.

U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovano je 97 pacijenata, a kod njih 39 potvrđeno je prisustvo virusa korona.

U surduličkoj kovid bolnici trenutno su hospitalizovana 47 pacijenata, a 33 imaju virus.

Sve o korona virusu na jugu Srbije, čitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KC Niš 268 pacijenata

Izvor: JUGpress.com, 07.Avg.2020, 09:26

NIŠ..U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 268 pacijenata. Kod 106 pacijenata, od kojih i 2 deteta koji su u stabilnom stanju, je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19...                     Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.