Zar je moguće, Liverpul ponovo u korona problemu?!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 00:33

Zar je moguće, Liverpul ponovo u korona problemu?!

Za sada nepotvrđene informacije, sutra se igra bitan meč u LŠ.

Liverpul je imao težak vikend, remi protiv Brajtona nije 'legao' nemačkom treneru - Klop je ponovo besnio zbog VAR-a. Ipak odmora nema, sutra sledi itekako važan meč. Na "Enfildu" gostuje Ajaks, "redsi" još uvek nisu osigurali plasman u narednu rundu - poraz od Atalante je dodatno zakomplikovao stvari.

Večeras pojedini engleski novinari prenose uznemirujuću vest.

Alison Beker neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastupati na sutrašnjoj utakmici, ali razlog nije povreda već je brazilski golman pozitivan na COVID-19 posle najnovijeg testiranja.

Verovatno ćemo preko noći imati potvrđene informacije, jasno da je ovo veliki hendikep za Klopa.

Očekuje se da Adrijan zauzme mesto između stativa protiv Dušana Tadića i saigrača što na neki način i jeste loša vest sama po sebi ukoliko ste navijač Liverpula.

  

Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Korona zatvorila "svrake", šta dalje za PL?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020

Veliki broj pozitivnih na "Sent Džejms Parku"...Njukasl je slavio u prethodnom kolu protiv Kristal Palasa, izabranici Stiva Brusa su dobili meč na "Selhurstu" rezultatom 2:0, ali su vesti posle toga umanjila slavlje...Jučerašnjim testiranjem utvrđeno je da su čak četvorica fudbalera i jedan član...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.