Korona zatvorila svrake, šta dalje za PL?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 11:55

Korona zatvorila "svrake", šta dalje za PL?

Veliki broj pozitivnih na "Sent Džejms Parku".

Njukasl je slavio u prethodnom kolu protiv Kristal Palasa, izabranici Stiva Brusa su dobili meč na "Selhurstu" rezultatom 2:0, ali su vesti posle toga umanjila slavlje.

Jučerašnjim testiranjem utvrđeno je da su čak četvorica fudbalera i jedan član štaba pozitivni na COVID-19.

"Svrake" su hitno reagovale, odmah su zatvoreni svi prostori i tereni za trening, neće biti povratka kolektivnim treninzima najranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do četvrtka što itekako ometa pripremu meča sa Aston Vilom koji se igra u petak 4. decembra.

Engleski mediji već prenose informacije kako uprava Njukasla razmišlja o odlaganju meča, no pravila FA su jasna. Do odlaganja može doći ukoliko su tek četrnaest prvotimaca sprečena da učestvuju u utakmici zbog virusa.

Novo testiranje je zakazano za sutra, mnogi očekuju povećanje broja pozitivnih

.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Premijer liga odložila meč zbog virusa, i šta sada?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020

Odluka je zvanična...Utakmica Aston Vila - Njukasl zvanično je odložena zbog velikog broja zaraženih igrača u gostujućem taboru...Jučerašnjim testiranjem utvrđeno je da su čak četvorica fudbalera i jedan član štaba Njukasla pozitivni na COVID-19..."Svrake" su hitno reagovale, odmah su zatvoreni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.