Za sada bez pozitivnih među učesnicima Adria tura iz Karlovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2020, 00:24

Za sada bez pozitivnih među učesnicima Adria tura iz Karlovca

Na korona virus je negativno jedanaest do sada pristiglih nalaza 16 karlovačkih učesnika zadarskog turnira Adria tur, koji su testirani zbog sumnje na Covid-19, saopšteno je iz Civilne zaštite Karlovačke županije.

Za sada nije objavljeno da li se rezultati odnose na svih desetero maloletnih članova Teniskog kluba "Karlovac", jer se čeka još nekoliko nalaza, prenela je Hina.

Iz Zadra se u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << , kući u Karlovac vratilo desetoro dece i šest odraslih iz pratnje, dok je jedan član ostao u Zadru, dodaje hrvatska agencija.

Iz Kluba je ranije  saopšteno da niko od karlovačkih mladih tenisera nije bio u direktnom kontaktu sa Dimitrovom, kojem je naknadno u Monaku potvrđena zaraza korona virusom, a već na zadarskom turniru razvio je i simptome bolesti.

Mladi karlovački teniseri su u petak s drugim teniserima i košarkašima "Zadra" gledali revijalnu košarkašku utakmicu, pa su se neki od njih u grupi sa još oko 200 druge dece slikali sa Dimitrovom i prikupljali potpise.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.