ZVANIČNI PODATAK: Da li je korona MUTIRALA - direktorka Batuta saopštila informacije

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2020, 10:06

ZVANIČNI PODATAK: Da li je korona MUTIRALA - direktorka "Batuta" saopštila informacije

"Batut": Osamdeset odsto obolelih je iz Beograda Direktorka "Batuta" Verica Jovanović kaže da je 80 odsto novozaraženih iz Beograda, a raste i broj inficiranih iz okruga gde je proglašena vanredna situacija.Ističe da nema potvrde da je virus mutirao, ali klinička manifestacija jeste drugačija - više je mladih sa lakšim kliničkim slikama koji obolevaju.Jovanovićeva apeluje na poštovanje preporuka - nošenje maski, držanje distance i higijenu ruku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Direktorka "Batuta": Nema potvrde da je virus korona mutirao

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020

Direktorka "Batuta" Verica Jovanović kaže da nema potvrde da je virus korona mutirao, ali klinička manifestacija jeste drugačija - više je mladih sa lakšim kliničkim slikama koji obolevaju...Ona apeluje na poštovanje preporuka - nošenje maski, držanje distance i higijenu ruku. Jovanović kaže...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.