ZBOG NJEGOVIH REČI TRESE SE NEMAČKA: Srbin doveo u pitanje početak Bundeslige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 16:55

ZBOG NJEGOVIH REČI TRESE SE NEMAČKA: Srbin doveo u pitanje početak Bundeslige (FOTO)

Da li je baš sve u novcu.

Iako je u Nemačkoj usled pandemije korona virusa zaraženo oko 170.000 ljudi, a njih 7.300 preminulo, Bundesliga će se nastaviti brže nego što je bilo ko očekivao. Već 15.maja nastaviće se jedna od najjačih liga u Evropi.

Mnogi ipak smatraju, da je trebalo sačekati sa nastavkom šampionata, a među njima je bivši srpski reprezentativac Neven Subotić koji trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brani boje Union Berlina. Iskusni defanzivac nema dilemu da nije vreme za fudbal.

- Bez obzira na to kada počnemo, biće prerano. I da počnemo za nekoliko nedelja i da smo već počeli, a i da počnemo za nekoliko meseci. Sve to biće prerano - izjavio je nekadašnji igrač Borusije Dortmund i mnoge u Nemačkoj ostavio bez teksta.

Union Berlin defender Neven Subotic has spoken about his thoughts on the #Bundesliga restart.#fcunion pic.twitter.com/WY3UJBdhgK

— DW Sports (@dw_sports) May 8, 2020

Subotić je naglasio da je situacija delikatna i da igračima zadaje brigu i strah da se inficiraju virusom.

- Razumem rukovodstvo lige, koje je zabrinuto za ekonomsko stanje 36 klubova. Što se tiče klubova, za njih je sve u novcu, ništa više.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Subotić iskreno - "Plašimo se!"

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 15:48

Da li će Nemačka uspeti da ispuni svoje planove...Bližimo se prvom 'restartu'. Nemci bi trebalo da nastave svoju Bundesligu 16. maja, od njihovog (ne)uspeha zavisiće i nastavak ostalih liga petica tokom korona pandemije...Ipak dosta igrača nisu sigurni u nastavak pod ovakvim okolnostima, jedan od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.