Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Sajam nije hotel i ne može biti, ali biće TV-a i paravana

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da se smeštaj za obolele od virusa korona na Beogradskom sajmu još pravi, da će pored kreveta biti donete vojničke kasete i paravani, a biće napravljen i prostor gde će moći da se gleda televizija.

Mnoge firme se, kaže, javljaju i nude punjače za telefone, kao i časopise.

"To nije hotel i ne može biti hotel. Postoje stroga pravila kojih se morate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pridržavati. Tu ne uživamo, tu se lečimo. Verujem da ćemo u toku današnjeg dana biti potpuno spremni", poručio je Vulin.

Ministar odbrane je za RTS rekao i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio pojačane mere vojsci kada je u pitanju Valjevo i širenje virusa korona.

Dodajmo da se na sličan bačin priprema i Novosadski sajam.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vulin o Sajmu: Biće pristojno, ali nijedan prostor za izolaciju nije hotel

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da će smeštaj na Beogradskom sajmu za obolele od korona virusa biti pristojan, ali je i istakao da "nijedan prostor za izolaciju nije hotel"...Vulin je za RTS rekao da će pored kreveta biti postavljene kasete za odlaganje stvari...Postojaće, kako je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.