Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Novosadski sajam od utorka spreman za pacijente obolele od virusa korona

U samoizolaciji se zbog virusa korona nalaze 642 vojnika i njihovo stanje se prati, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je za Pink rekao da vojska ima dovoljno ljudstva i tehnike da ispuni svako naređenje kriznog štaba.

Odgovarajući na kritike zašto je vojska na ulicama, on je istakao da se vojska izvodi kad je najteže, "a sada jenajteže".

"Ko bi čuvao karantine, sve bolnice, obezbeđivao ishranu, pomagao policiji", zapitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Vulin.

Govoreći o karantinu na Beogradskom sajmu, on je poručio da će tamo biti "vojnička disciplina" i svaki sat je isplaniran, od ustajanja između 6 i 6:30 časova, do odlaska na spavanje u 22 časa.

Vulin je najavio da će u borbi protiv virusa korona hale na Novosadskom sajmu biti stavljene u funkciju u utorak. Kako je izgledala priprema Novosadskog sajma u kojem će biti smešteno oko 1.000 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, možete pogledati OVDE.

Autor: FoNet, Pink

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POD KONTROLOM VOJSKE: Migranti u izolaciji u kampovima, među njima nema registrovanih slučajeva korone

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je jutros da nema registrovanih slučajeva korona virusa u migrantskoj populaciji i da se oni nalaze u 17 kampova koje obezbeđuje Vojska Srbije.

Nastavak na Kurir...

U karantinu na Novosadskom sajmu TV, WiFi, stonoteniski stolovi...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2020

U karantinu na Novosadskom sajmu, gde će biti smešteni građani zaraženi korona virusom sa blagom kliničkom slikom, obezbeđeno je 1.000 kreveta, a pacijenti će na raspolaganju imati i televizore, wi-fi mrežu, tuš kabine, stonoteniske stolove....Na Novosadskom sajmu u toku je poslednje čišćenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.