Izvor: Luftika.rs, 19.Jun.2020, 12:54

Vujadin Savić pozitivan na virus korona, a bio je i na derbiju

Vujadin Savić i njegova supruga Mirka dobili su pozitivan test na virus korona, saznaju „Novosti„. Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi virusom Kovid19.
Sumnja se da su i neki fudbaleri, bar njih trojica, četvorica takođe oboleli od korone jer su imali svakodnevni kontakt sa Vujadinom.
Njihova imena nisu, za sada, došla u javnost.
Svetski mediji u čudu zbog večitog derbija: Kako Srbi igraju pred 20.000 ljudi?

Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Grip

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virus korona među sportistima: Vujadin i Mirka Savić su pozitivni, a sumnja se i na neke fudbalere

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2020

Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi virusom Kovid19 Vujadin Savić i njegova supruga Mirka dobili su pozitivan test na virus korona, saznaju "Novosti". Bračni par se sa blagim simptomima gripa testirao i dobi rezultate da su zaraženi...

Nastavak na Večernje novosti...

BIO NA DERBIJU ZAJEDNO SA 20.000 NAVIJAČA I GRLIO SE SA FUDBALERIMA ZVEZDE: Savić vodio navijanje na šipci tokom derbija

Izvor: Kurir, 19.Jun.2020

Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević pozitivni su na COVID-19, a prethodnih dana bivši fudbaler Crvene zvezde bio je jedan od navijača na severnoj tribini tokom polufinala Kupa Srbije između "večitih rivala".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.