Vučić o optužbama da se krije broj zaraženih virusom korona: Sve su to potezi očajnika

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2020, 19:40

Vučić o optužbama da se krije broj zaraženih virusom korona: Sve su to potezi očajnika

Prvo su lupali u šerpe da se ukinu mere, a sada bi mene da lupaju uglavu jer sam ukinuo mere - prokomentarisao je predsednik PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na optužbe dela opozicije i pojedinih medija, da država lažira podatke o broju preminulih i zaraženih korana virusom, ocenom da je reč o njihovom licemerju i očajničkim pokušajima da se predstave u boljem svetlu. Prvo su ga, kaže, napadali da "povećava" broj preminulih, kada je država >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ubrajala u korona statistiku preminule, na primer, od srčanog udara, ali kod kojih je utvrđeno i prisustvo korona virusa, a sada su, kaže, okrenuli priču. - To vam je kao lupati u šerpe da se ukinu sve mere, a kada se ukinu sve mere, onda bi da lupate meni u glavu što sam te mere ukinuo.Tako da licemerju kraja nema, ali to nije mnogo važno - rekao je Vučić.PROČITAJTE JOŠ - Vučić nakon sastanka sa Putinom: Ruski lider u oktobru stiže u Srbiju Vučić je rekao da se koriste ljudski životi, odnosno smrt određenih ljudi, i da su u pitanju očajnički pokušaji onih koji ga optužuju da se predstave u boljem svetlu, ali da narod traži ljude koji rade, koji se trude, i donose nešto za svoju zemlju. Komentarišući izjavu Borisa Tadića na tviteru da umesto "kriznog, imamo režimski štab", Vučić je ironično čestitao Tadiću i njegovoj, kako je rekao, velikoj koaliciji na ostvarenim rezultatima na opštini Vračar ,gde su osvojili oko 10 posto glasova. - A, što se tiče svega drugog, da li više verujem doktoru Konu, Nestoroviću, Dariji Kisić, Srđi Jankoviću, Tiodoroviću, i da li ih više poštujem...ili ovom čoveku, možete sami da zaključite...".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić o optužbama da se umanjuje broj oboljelih: Očajnički potezi

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2020

MOSKVA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su "licemjerne" tvrdnje da vlasti Srbije umanjuju broj zaraženih i umrlih od korona virusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.