Izvor: Blic, 16.Jun.2021, 13:54

"Imamo vakcine, SRAMOTA JE da neki imaju više vakcinisanih": Vučić apelovao na građane i upozorio da će se KORONA VRATITI NA JESEN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu i kazao da je sramota da neke zemlje koje muku muče s brojem vakcina imaju veći procenat vakcinisanih nego Srbija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMAMO SVE VAKCINE" Vučić apelovao na građane Srbije da se vakcinisu u što većem broju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu,..On je ukazao da je sramota da neke zemlje, koje muku muče sa brojem vakcina, imaju veći procenat vakcinisanih, nego Srbija...- Imamo svih vakcina, i možemo da ih delimo. Sramota je da neke zemlje imaju veći procenat...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Korona će se vratiti na jesen, molim vas da se vakcinišete

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da postoji opasnost od novog talasa korone na jesen i ponovo pozvao gradjane da se vakcinišu jer vakcina ima sasvim dovoljno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.