Izvor: Blic, 08.Jul.2020, 15:15

Vučić: Bili smo svedoci najbrutalnijeg političkog nasilja desničarskih i profašističkih ekstremista

"Sinoć u Beogradu bili smo svedoci najbrutalnijeg političkog nasillja u poslednjih nekoliko godina, bili smo svedoci brutalnog političkog nasilja. Srbija u prethodnih osam godina, za razliku od nekih ranijih vremena, u potpunosti je poštovala slobodu okupljanja, drugačijeg mišljenja, i nikada nije ugrozila to pravo svojim građanima. Sinoć, iako su neki to pokušali da pravdaju pričom o korona virusu, bili smo svedoci agresivnog političkog protesta, a nakon toga, u suprotnosti sa svim aktima, dogodilo se to da su lica desničarske orjentacije, a nema nikakve sumnje da je na skupu bilo i onih koji su bili tu zbog korone i nezadovoljstva zbog toga", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Najbrutalnije političko nasilje u poslednjih nekoliko godina

Izvor: RTS, 08.Jul.2020

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da su sinoć lica desničarske orijentacije, iako je na skupu bilo na početku i onih koji su mislili da su tu zbog korone, napali Narodnu skupštinu. Bilo je svakovrsnog upliva i stranih bezbednosnih službi, napomenuo je Vučić. . Aleksandar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.