Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2020, 12:19

Vučić: Bićemo prvi u Evropi, bez negativnog rasta

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija proporcionalno svojoj snazi i veličini pojedinačno najviše uložila u saniranje posljedica epidemije virusa korona po privredu, oko 5,8 milijardi evra, i da se zato očekuje da na godišnjem nivou nema negativan rast, što bi značilo da je prva u Evropi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"BIĆEMO PRVI U EVROPI, BEZ NEGATIVNOG RASTA": Vučić najavio sjajne vesti za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020

Rekao je da smo zadovoljni rezultatima, kao i da se razgovara sa inostranim i domaćim partnerima o novim ulaganjima...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija proprcionalno svojoj snazi i veličini pojedinačno najviše uložila u saniranje posledica epidemije korona virusa po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.