Vučić uz dobru sremsku lubenicu priprema program koji će sutra predstaviti FOTO

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 14:10

Vučić uz "dobru sremsku lubenicu" priprema program koji će sutra predstaviti FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je sliku iz Predsedništva, gde analitira rezultate i priprema planove i programe koje će sutra predstaviti.

"Neobično mesto za analizu rezultata i pripremu planova i programa koje ćemo sutra predstaviti. Razume se, uz dobru sremsku lubenicu", piše on na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće sutra konferenciju za novinare, najavila je pres-služba predsednika Republike.

Konferencija za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće održana u 11 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika na Andrićevom vencu.

Najavljeno je da će konferenciji prisustvovati ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Sutra predstavljamo planove i programe

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće u petak konferenciju za novinare, najavljeno je iz pres-službe predsednika. . Predsednik Vučić predstaviće sutra planove i programe za dalji razvoj i budućnost Srbije, najavio je na Instragam profilu "Budućnostsrbijeav"...Konferenciji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.