Izvor: Domino Magazin, 10.Apr.2020, 07:02

Voda iz kanalizacije otkriva koronu brže od testova

Analizom otpadnih voda iz kanalizacijemože se dobiti broj inficiranih korona virusom. Takođe analiza voda kanalizacije može pomoći u ranom otkrivanju virusa, piše časopis Natura prenoseći istraživanja širom sveta. Prema rečima Gertjan Medema iz Instituta za istraživanje vode u Holandiji, analliza otpadnih voda može dati bolje rezultate od testiranja. Važno je i to što analiza kanalizacije […] The post Voda iz kanalizacije otkriva koronu brže od testova appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Distanca na biciklu mora da bude veća

Izvor: Domino Magazin, 10.Apr.2020

Biciklisti pazite se kad vozite. Distanca na biciklu mora da bude veća od dva metra. Pandemija virusa korona unela je nova pravila u živote svih nas. Sada se na ulicama mnogih gradvoa može videti mnogo više biciklista. Neki voze zbog rekreacije i sticanja kondicije a drugi da bi tako brže stigli...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.