Vlada usvojila predlog Kriznog štaba, u Srbiju se ulazi bez testa i dozvole komisije

Izvor: Beta, 21.Maj.2020, 17:14

Vlada usvojila predlog Kriznog štaba, u Srbiju se ulazi bez testa i dozvole komisije

Vlada Srbije usvojila je danas predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19 o otvaranju graničnih prelaza i slobodnom ulasku svih lica u Srbiju, bez neophodnog testa na korona virus i dozvole komisije.Vlada je na sednici donela odluku po kojoj će testiranje na lični zahtev koštati 6.000 dinara na teritoriji cele Srbije, dok će za studente i maloletna lica testiranje i dalje biti besplatno.Usvojena je i odluka o upućivanju jednokratne finansijske pomoći u iznosu od oko 1,64 miliona evra različitim udruženjima u Crnoj Gori, koja se bave unapredjenjem privredne, kulturne i političke saradnje Crne Gore sa Srbijom i Republikom Srpskom.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ulazak u Srbiju bez testa na korona virus, predloženo održavanje Egzita

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2020

Vlada Srbije usvojila je predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 o otvaranju graničnih prelaza i slobodnom ulasku svih lica u Srbiju, bez neophodnog testa na korona virus i dozvole komisije. Kako je nakon sednice 21. maja saopštila Vlada, doneta je odluka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.