Više od dva miliona oboljelih u Indiji od COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Avg.2020, 07:55

Više od dva miliona oboljelih u Indiji od COVID-19

Broj zaraženih korona virusom u Indiji u petak je prešao dva miliona, zvanični su podaci koje prenosi BBC. Posljednjih milion zaraženih zabilježeno je za samo 20 dana, brže nego u Sjedinjenim Američkim Državama i Brazilu u kojima je broj slučajeva veći. Testiranje je značajno povećano proteklih sedmica, ali situacija varira od države do države. Indija je odlučila da se ponovo otvori zbog niske stope smrtnosti, ali nova žarišta povećavaju broj pozitivnih, zbog čega su u nekim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U SVETU ZARAŽENO VIŠE OD 19 MILIONA LJUDI: U Indiji preko 2 miliona obolelih, u Brazilu još 53.139 novih slučajeva

Izvor: Kurir, 07.Avg.2020

U svetu je korona virusom zaraženo više od 19 miliona ljudi, od čega milion za manje od četri dana, prenela je agencija Frans pres.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.