Rekordan broj žrtava u Indiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2020, 09:57

Rekordan broj žrtava u Indiji

U posljednja 24 sata u Indiji su od posljedica zaraze korona virusom preminule 904 osobe, što je najveći dnevni broj žrtava korona virusa od početka epidemije u ovoj zemlji. U istom vremenskom periodu registrovano je 56.282 slučajeva zaraze, a ukupan broj zaraženih približio se brojci od dva miliona. U Indiji 771 preminuli za 24 časa od posljedica COVID-19 Ministarstvo zdravstva saopćilo je da ukupan broj smrtnih slučajeva u Indiji iznosi 40.699. Indija je u proteklih 30...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan broj preminulih od korona virusa u Indiji

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2020

NJU DELHI - U Indiji je u posljednja 24 sata zabilježeno rekordnih 904 smrtnih slučajeva od posljedica korona virusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Indiji više od dva miliona zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 07.Avg.2020, 08:44

Indija je zabeležila više od dva miliona slučajeva zaraze korona virusom od izbijanja epidemije, saopštilo je jutros ministarstvo zdravlja te zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.